Tuesday, July 9, 2013

PUASA TERAKHIR SEBAGAI BUJANG



Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Alhamdulillah.... bertemu lagi Ramadhan tahun ni. Buat kali kedua aku berpuasa sebagai anak perantauan di Kuala Lumpur dan juga mungkin puasa terakhir sebagai seorang bujang. Tahun depan insyaallah dengan suami plak hehehe....

Ramadhan kali ni aku harapkan semoga menjadi satu titik perubahan kepada kita untuk menjadi lebih baik dan mengumpul pahala sebanyak yang boleh.... Benda-benda yang lama kita lupakan dan berubah untuk menjadi seorang yang baru. Di bulan Ramadhan yang mulia ni la kita amik kesempatan untuk mengejar amal yang telah dijanjikan kepada kita...

Tahun ni jer la akan pakai title "Cik" lepas ni "puan" plak. Tahun depan puasa berdua lepas tu insyaallah bertiga ewahhh ngengada plak kan... Tapi betul la kan hehe... =P

Di kesempatan ni juga aku nak mohon maaf andai kata ada salah dan silap sama ada aku sedari atau tidak sedari. Semoga kita akan menjadi seorang manusia yang lebih baik insyaallah.....


P/S: Jangan lupa bangun sahur... ;)

4 comments:

  1. same la kite tahun ni last puasa sbgai orang bujang hehe insyaallah tahun depan nak berpuasa ng suami la kn hehe

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan buat GKSB ye :D

    ReplyDelete
  3. insyaAllah taun depan dah boleh puasa berdua. silap2 bertiga macam kami nie haaaaa hihihihi :p

    ReplyDelete
  4. tak kira la solo ka brdua ka tetap nk d panggey cik gak..hahhaa bru comey ~ setuju ka dak?

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi