Monday, August 26, 2013

3 BULAN




Alhamdulillah dah 3 bulan 1 hari.... 6 Bulan lagi nak menghitung hari... Hati makin berbunga-bunga, kerisauan makin berganda... Harap dapat menempuhnya dengan gembira.... =)

Orang kata waktu bertunang ni kita mungkin akan diuji dengan pelbagai perkara dan cara diuji tu semua berbeza antara satu sama lain. Macam tu gak aku dengan pasangan... Ada juga diuji. Pastu bila ada yang dh meletup...Kena bagi cool dulu sebab 2-2 orang jenis "panas" yang bezanya En Tunang ni cepat sejuk.. Aku ni lambat sikit sejuk... Makan hari juga la huhuhu....

Tapi taktik memujuk tu En T pakar.... Aku plak bila dh cool cepat la baiknya...Bab-bab ni kena banyak mengalah la sebab biasa la masing-masing tension..Alhamdulillah la tak ada la sampai menjejaskan hubungan lagi bertambah erat adalah bila dah berbaik hehe...

Hujung minggu ni nak pergi cari baju... Tak ada warna tema sebab kalau tetap warna tema susah nak cari, baik pergi survey pastu amik yang mana berkenan..... Apa yang pasti warna Purple tu wajib ada.. Yang lain tu wallahualam..Ikut perbincangan bersama keh3...

Ada sapa-sapa nak suggest butik yang best-best area Alor Star atau Jitra?? Boleh komen yer tak pon email jer anyss273@gmail.com sebab kalau yang tak ada blog tak boleh nak komen.... Kalau aku open jer banyak plak spam... Sharing is caring yer,,, =P


PSSSSTTT: JOM JOIN GA GKSB KLIK SINI

13 comments:

  1. wah akak..semoga bahagia ye..biasa la tu kan salah faham asalkan kita tak bwk sampai melarat..bykkan istighfar

    ReplyDelete
  2. betul tu msg2 kna byk mngalah kn.. fiqa ni orgnye agk cpt pns sejuk pn cpt.. tp time pns tu mmg very hot la haha. ha lg 6 bln eh dh cpt2 kna prepare! fiqa tgl seminggu lbh je lg tp msh blom 100% settle huhu

    ReplyDelete
  3. tat tera best weyyyy!!! kalau gen's great idea area skolah jenan best gak tapi aku rasa mahai sikit..... kalau jitra tak banyak yang elok2.... aku dah survey....

    ReplyDelete
  4. lg 6bulan..
    pejam celik pejam celik nti dah hari nikah..pejam celik pejam celik dah peknen hahaha
    papepun all the best..sure berdebo2 kan..dah cukup ilmu ke..erk!!!ok ok kbai

    ReplyDelete
  5. @PRINCESS FEYKA

    tak lama dh...semoga segalanya dipermudahkan..mesti berdebor kan? hehe

    ReplyDelete
  6. @el

    nak kena belajar ilmu rumah tangga kat kak el la ahaha

    ReplyDelete
  7. Sungguh. Dugaan masa tunang nie byk. Tp ble dh berbaik terasa makin hari makim sayang hih

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi