Friday, August 2, 2013

NUFFNANG: DIGI BUDDYZ & AIZAT


Aku dapat jemputan dari Nuffnang untuk kali kedua kali ni event Digi buddyz Aizat. Kali pertama aku menang contest Nuffnang. BACA SINI. Aku antara 10 blogger yang terpilih untuk join event Nuffnang kali ni... Kelasss ko jah.... Tapi kan.. Event ni bulan 5 hari tu... ya ampunnn Nuffnang..Baru nak update... Kebetulan bulan 5 haritu dok kalut buat persiapan nak tunang... harus la kalut.... 

Terpaksa tanggguh sampai la sekarang... Jangan la Nuffnang ban aku join mana-mana event plak sebab lambat update -_-"  Lepas ni kalau dapat mana-mana event lagi perlu la terus update kalau bertangguh jadi macam ni la.. Belajar dari pengalaman yer.. =P

Kami juga berpeluang untuk tengok sesi rakaman bagi drama Kopi Chombi Buddyz untuk slot Astro. Ada Wawa Zainal, Alif Satar dan ramai lagi retisss... 





Pengarah bagi arahan dah nak buat macam mana hehe



Aizat.... Kita sebaya ker? #ehh??




Tapi kan, lepas tu semua yang hadir tu dijemput untuk jadi pelakon extra dalam video klip Aizat... Kena berpanas sikit la kan hehehe.... Sabar jela.... =)


Pelakon-pelakon extra kih3.....

Alif yang friendly.... ;)

Shhh 
Lepas tu pihak produksi tu tanya kitaorang sama ada nak join tak berlakon jadi pelanggan kat Cafe tu, sebab dah ada geng dan nak cari pengalaman baru, kitaorang join jer.... Walaupun terpaksa berpanas padahal lagi 2 minggu aku nak tunang tu...Burn pon burn la kulit aku..Redha jer la...

Pastu dapat tau dari Mek Onie, Drama ni dah keluar kat Astro.... Nak tengok ker?? Hihihihi.. Ada tapi dalam versi youtube la.... 


Ada juga muka aku nowh?? Demok ar...



Boleh tengok sedutan lepas dalam youtube...




Sekian sahaja cerita untuk hari ni... Kalau nak tengok aku berlakon dalam video klip raya plak boleh tengok SINI



8 comments:

  1. wah3..kelas ko jah..hehe ^_^ joke

    ReplyDelete
  2. Pehhhhh....ai bangga dengan hasil lakonan kita yg tak menyerlah tu...shooting sejam lebih..tapi keluar berapa saat je!haha.ini tidak adil tidak adil bagiku..haha

    ReplyDelete
  3. hamboi aizat duk sebelah....
    mcm seorg papa dah aizat tu..
    heheheehe
    makin berseri

    ReplyDelete
  4. hamboi aizat duk sebelah....
    mcm seorg papa dah aizat tu..
    heheheehe
    makin berseri

    ReplyDelete
  5. uiyoooo..retis..kami tgk dah..heheh..kenal anys dgn mek onie je dalam vid tu..:P

    ReplyDelete
  6. kat ofis kami xblh bukak utube sobssssss

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi