Wednesday, August 21, 2013

THE LOST WORLD OF TAMBUN BLOGGERS GETAWAY


The Butterfly Project of Malaysia telah mengadakan getaway yang special untuk blogger. Soalan dia berbunyi macam ni... Why I want to go to The Lost World Of Tambun With The Butterfly Project Of Malaysia?



Why I want to go to The Lost World Of Tambun With The Butterfly Project Of Malaysia?

1. PERLUKAN KETENANGAN DAN REHATKAN MINDA


Pertama sekali adalah aku sangat perlu merehatkan minda dan fikiran aku yang tengah serabut untuk persiapan majlis nanti. Jadi aku perlukan sedikit ruang untuk berehat dan destinasi yang terbaik yang menjadi pilihan aku untuk bersantai adalah The Lost World of Tambun. 

Nak tidur di hotel dia yang selesa tu hehehe... (Macam tak pernah tidur hotel plak) kih3


Perghhh hotel dia memang cantik sesuai la untuk honeymoon... Boleh la honeymoon kat sini nanti #ehh?? =P

2. NAK RASAI SENDIRI MAIN WATER PARK LOST OF TAMBUN 



Paling teringin sangat aku nak cuba. Syiokkk kot...Baru jer tengok kat tv, time tu dah rasa tergedik-gedik dah nak try main dekat waterpark ni. Al maklum la dah lama tak pergi bercuti hehehe


3. NAK CABAR DIRI SENDIRI DI AMUSEMENT PARK 


Yang ni pon aku teringin nak try kalau aku dapat ke sini. Walaupun aku gayat nak juga cabar diri sendiri. So bagilah peluang aku ke sini yer?? Phewwww **lap peluh

Macam-macam aktiviti kat sini yang boleh kita saksikan. Persembahan macam ni bukan boleh tengok selalu... 


4. HOT SPRINGS & SPA

Paling best adalah hot springs & spa ni... Bila lagi nak rasa dibelai dan dimanjakan di spa.. Pendek kata semua best best la dekat Lost World of Tambun ni...




Rupa-rupanya banyak aktiviti dan permainan yang best yang boleh kita cuba. Kalau nak maklumat lanjut pasal aktiviti yang disediakan anda boleh ke Page FB The Lost World of Tambun 

Apa yang paling menarik lagi perjalanan kali ini adalah dengan menaiki KTM dari KL Sentral hingga ke Ipoh.. 

Dah lama tak naik hihihi....

Harap-harap aku adalah salah seorang yang akan terpilih untuk join trip kali ni ;)



5 comments:

  1. xpernah g situ, ajak en tunang nk g situ nti tp dia ckp cm xbeh je urghh sbr jela..

    ReplyDelete
  2. Walaupun selalu jugak balik Perak tapi tak pernah lagi sampai sini mungkin satu hari boleh jengah jugak nih.

    ReplyDelete
  3. Kt tambun blh naik air pusing tue pkai bju besa klu kt bkit merah kena pakai swimming suit klu tak x blh naik

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi