Tuesday, September 10, 2013

DIY MINI TASBIH UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Masih lagi mood nak kahwin. Lebih kurang 5 bulan lagi.... So dah start pening nak fikir pasal majlis. Tapi jangan risau, checklist kan ada??

Sebelum ni aku agak kompius nak bagi apa untuk cenderahati pada tetamu. Pikiaq punya pikiaq aku bagi mini tasbih la untuk tetamu yang datang nanti. Jadi mula la projek DIY mini tasbih. Lagi sekali aku tak percaya yang aku buat semua ni.

1st buat rasa tangan keras wehhh...Ada masa-masanya cepat jer naik angin masa nak buat benda ni ahahaha.. Tapi dah nama gigih...Haruslah buat sendiri. lagipun ada masa 5 bulan lagi. So banyak masa untuk buat mini tasbih ni. 


Cantikk kan??

Paling penting bangga dengan hasil keja sendiri. Aku tak pandai kalau berkaitan dengan kesenian ni cuma yang ada kegigihan nak buat sendiri. Thanks la pada my roomate si wawa yang banyak bantu. Cepat je siap.. ;)

Sebenarnya aku tak ada spesifik warna yang aku nak. Yang mana berkenan kat mata aku, aku amik dan buat. So setakat ni 3 warna yang aku ada. Biru, pink dan purple. Lepas ni akan banyak lagi matching dengan warna lain. Jadi orang yang datang kenduri aku nanti akan dapat warna yang berlainan hehehe....



Biru+silver

Pink & Purple

Aku juga buka untuk tempahan dan sekarang tengah buat harga promosi sehingga 31 Oktober 2013. Boleh tempah sekarang sebab bila tempah hujung-hujung nanti terlepas peluang untuk harga promosi ni hehe.. Nak tempah?? ORDER SINI



6 comments:

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi