Thursday, September 26, 2013

SELAMAT HARI LAHIR EN TUNANG


Semalam tanggal 25 SEPTEMBER 2013 genap umur En T 29 tahun. Dah cukup umur matang dah ni....

=P


Saja jer aku tak wish kat dia... Lagipun sibuk sebab aku ada program kat Melaka jadi pegawai pengiring. Petang tu dia SMS... "Tak ingat ker harini hari apa?" Asalnya nak mengusik kata tak ingat tapi tak sampai hati plak... Cakap jer ingat... Malam baru la nak wish... Jadi orang terakhir wish ;)

Kebetulan semalam 25hb tu plak genap 4 bulan ikatan kami sebagai tunangan orang. Tunggu la aku balik nak buat something special untuk dia. Tapi orang laki ni biasa la mana nak sambut-sambut sangat... 

Gambar birthday surprise 2011

Last kami sambut masa tahun 2011, aku buat suprise kat dia. Beli kek siap-siap dari Alor Star pastu letak dalam bonet kereta pergi jumpa dia kat Perlis. Masa dok lepak dekat Kuala Perlis tu tiba-tiba hujan rintik-rintik. Saja ja umpan dia pergi amik payung dalam bonet. 

Pastu dia amik payung dia bagi dekat aku. Macam tak ada apa-apa ja dalam bonet. Aku pon tanya "Ada apa dalam bonet" dia jawab "Tak ada apa" sambil senyum-senyum..... Hehehehe.... Malu le tu..... Control macam tak ada apa-apa plak padahal dalam hati tu mesti terharu kan? Kih3....

Sekarang ni dah duduk jauh, kalo nak sambut birthday pon macam susah jer... Ku kirim doa jer la dari kejauhan =) Selamat Hari Lahir En T




8 comments:

  1. fiqa pnh sekali wt cmtu kat suami, wish lambat pastu en suami majok..jenuh nk pujuk! huhu

    ReplyDelete
  2. singgah follow sini :D . jemput ke blog I.. Ada jual produk-produk kesihatan berasaskan garam buluh dan juga produk kecantikan serta produk penjagaan diri yg terbaik. Bermanfaat utk kita semua.. hehehee.

    ReplyDelete
  3. sedap kek tu
    hp belated bday utk tunang sis
    moga dimurahkn rezeki n dipercepatkan jodoh u olls :)

    follower ke 2839..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. cool sgt x wish awl2. biasa kan org selalu nk jadi org first wish besday. huhu..

    ReplyDelete
  5. Kami tatau komen td masuk ke x tetiba xde line grrr

    selamat hari lahir En T ampa. Semoga menjadi suami soleh dan lelaki terbaik tuk sahabat kami yg sorg nie amin

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi