Tuesday, September 3, 2013

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY SENYUMAN MANEH MENYERIKAN SUASANA HARI RAYA




GA Senyuman Maneh Menyerikan Suasana Hari Raya akhirnya telah berakhir pada 28.08.2013. Hanya 7 hari jer berlangsung atas permintaan penaja iaitu Fair & Lovely. Para peserta mesti tak sabarkan nak tahu pemenangnya??? Hihihihi....



Pemenangnya akan mendapat 1 set penjagaan dari Fair & Lovely yang bernilai RM50... Banyak tu....


Antara produk dari Fair & Lovely (gambar contoh dari event sebelum ni) KLIK SINI

Lepas ni pakat-pakat maneh la kan? hihihi


Antara pemenangnya yang akan memenangi hamper set penjagaan wajah bernilai RM50 adalah:

1. HARISA

(Boleh klik nama untuk ke Link GA)

Tahniah diucapkan.....

Dan peserta yang akan memenangi hadiah khas dari GKSB iaitu dibelanja makan di Smashies Burger dengan slogannya:

Saya nak menang produk Fair And Lovely kerana keberkesanannya dalam memulihkan kembali kulit saya selepas PLKN dulu memang hebat. No doubt!

Tidak lain tidak bukan adalah Munet... Slogan ini dipilih berdasarkan bukti keberkesanan dan testimoni yang dibuat munet dan dimasukkan dalam slogannya... (Turut dipersetujui oleh juri jemputan keh3)

Rugi sapa tak join sebab hadiah yang ditawarkan adalah sebanyak 10 hamper tapi mungkin disebabkan masa yang singkat dan juga ramai yang mungkin rasa malas nak join akhirnya rezeki berpihak kepada 5 orang ini.... 

Jadi kepada pemenang, sila tinggalkan alamat email anda untuk dihubungi bagi proses pengeposan hadiah yang akan dilakukan oleh penaja......

=)




9 comments:

  1. yeah sy menang..thanks & taniah to all winners.. )

    ReplyDelete
  2. lupa bagi email... my email is :

    clla_84@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  3. ::) ::) ::)

    Alhamdulillah, terima kasih GKSB :)

    Ni emel Fiqa :

    long_generation@yahoo.com

    WECHAT : cikadiors.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. alhamdulillah... ni alamat email ima:
    putri_malu89@hotmail.com
    0194876298

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. hehe
    Ni email paan

    paan.zainudin@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Baru baca harini!
    yeayyy! Alhamdulillah...

    munierosman91@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Hai, hingga kini sy blm dpt hadiah tu ( Leods Presla now known as Rokot Nuluhon)

    ReplyDelete
  8. rokot: saya dh hubungi penaja, diorg maklumkan sedang dlm proses penghantaran... saya pon belum dpt lagi

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi