Tuesday, September 24, 2013

VIDEO ISTERI MATYO KURANG AJAR DENGAN PAK GUARD???



Di FB sekarang tersebar satu video yang dikatakan isteri Matyo kurang ajar dengan guard. Sejauh mana kebenarannya perempuan tersebut isteri Matyo aku tak pasti tapi bila tengok video tu memang sangat kurang ajar... 





Kurang ajar kan??? Dia provok guard tu.... Kalau kita ditempat pakcik tu kita pon hanginnn. Macam tak matang pon ada.... Boleh plak dok cakap lelaki dayusss... Haihhh apa nak jadi ni??

Pengajarannya, kalau bodoh tu simpan-simpan la sket jangan tunjuk sangat. =P



6 comments:

  1. tak dapat nak tengok sebab di office sekarang... nanti balik akak tengok...

    ReplyDelete
  2. Salam,

    haish..macam-macam zaman sekarang kan..kena jaga perilaku takut kena rakam pulak nanti..hehe

    kalau berminat dengan supplement from Shaklee, saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
    http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

    thanks!

    ReplyDelete
  3. Kami x tgk pn. Sbb tkut termaki sebaldi

    ReplyDelete
  4. kesian mat yo.....byk saham dia dpt untung tu ~

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi