Friday, November 29, 2013

MINI TASBIH: KUNING & MERAH


Mini tasbih yang sekarang aku tengah buat ni adalah warna kuning+merah. Masa mula dapat order tu macam terfikir "kuning+merah???"

Pastu masa pergi amik stok tu try la matching tengok sekali kuning yang macam customer nak tak ada, kuning pon tak banyak pilihan. Jadi aku try la match kan yang mana ok. 

Bila dia siap....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Taraaa



Cantik sioootttttt warna ni.....

Bila tunjuk dekat tuan punya badan alhamdulillah dia suka....saya suka saya suka hihihihi.... 

Alhamdulillah ramai yang bertanya pasal mini tasbih ni tapi aku terpaksa tolak sebab untuk bulan 12, 1 dan 2 dah banyak order. Lagi pula aku pon sibuk sama sebab nak kawen juga hehehe... Jadi aku tak dapat ambil 

Mungkin untuk bulan Mac dah boleh amik order insyaallah....

Seeloknya order awal sama ada 1 bulan - 2 bulan sebelum majlis bergantung kepada kuantiti. Sebab aku buat benda ni pon secara part time jer... Siang keja, malam baru boleh buat.....

Kalau ada yang berminat nak order boleh email yer tapi untuk bulan Mac ke atas saja
anyss273@gmail.com



11 comments:

  1. anis ada buat tasbih 33 biji x?
    lau ada k.el nak lah
    sbb kwn k.el nak sgt tasbih 33 biji tu
    igt nak adiah kat dia hehehe
    eh tp lau anis free lah taw
    lau bz xpelah no

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang atas ni pon 33 biji gak kak el..
      cuma 11-11-11.... versi mini...
      akak nk yg macam mana?

      Delete
  2. semalam baru terfikir nak buat tasbih mini camni sbb dpt hadiah org kawen.. barang2 nak buat tasbih tu senang dapat tak?

    ReplyDelete
  3. Warna kontra yang bagkit sangat!

    ReplyDelete
  4. seyes memang cantik sangat. kak sue punya ek?

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi