Tuesday, December 10, 2013

CARA NAK ATASI BAU BADAN DENGAN HARUM MALAM


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Bila nak kahwin ni macam-macam la petua dapat dari orang tua. Tips tu belum dapat lagi hehehe cuma selalu diorang tekan kan pasal penjagaan bau badan. Sebab semua tu penting dan sebagai isteri kena sentiasa wangi untuk suami. Betul tak??

Dalam pada itu cara nak kita sentiasa wangi adalah dengan makan Harum Malam. Ni bukannya  harum sundal malam yer tapi supliment yang boleh mencegah dari bau badan.





Kita mesti tak nak orang dekat dengan kita pastu kembang kempis hidung tahan nafas. Tambah hidung sensitif macam aku ni. Cepat sangat bau-bau yang kurang menyenangkan ni. Sebab tu la Supplement Harum Malam ni dapat membantu mengatasi bau badan. 



Nak ke orang terpaksa tutup hidung bila bau badan kita??

Tapi yang syoknya supplement ni bukan saja untuk cegah bau badan tapi dapat: 



Memang elok sangat lah untuk aku yang bakal berkahwin ni ehem! =P

Dan sini aku ada satu tips untuk penjagaan Miss V supaya sihat dan sentiasa wangi =P




 Harganya pun tak mahal cuma RM33 bagi semenanjung dan RM 39 bagi Sabah Sarawak Kalo termasuk pos RM 40 SM & 44 S&S tapi kalo beli 3 botol RM 100 SM & rm 110 SS




Membantu Mengatasi Keputihan

Pada mereka yang mempunyai masalah keputihan yang teruk sampai berbau boleh la try Harum Malam. Cuba dan tengok kesan dia macam mana. Insyaallah boleh membantu anda mengatasinya.


Salah satu Testimoni



So sesuai juga untuk anak-anak yang remaja lebih-lebih lagi perempuan sebab bila diorang dah start akil baligh, selalunya diorang akan alami masalah bau badan. Al-maklum la hormon baru nak stabil. Macam kita dulu-dulu la hehehe.....



 Bagaimana Rasa Harum Malam??


Kalau yang susah nak makan ubat tu jangan risau sebab rasanya memang sedap. Rasa MADU. Memang sedap. Cara nak makan pon mudah saja amik 2x sehari. So aku amik waktu bagi before breakfast dan sebelum tidur.

Cara Nak Beli?? 

Anda boleh pergi ke Facebook Harum Malam (KLIK SINI) atau Web Harum Malam KLIK SINI



3 comments:

  1. kami ingat nanti nak try la jugak. walaupun tak rasa lg badan berbau. tapi almaklumlah dah kawen nie kan hihihi :p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi