Monday, January 20, 2014

11 HARI LAGI~

Assalamualaikum...

11 hari lagi akan bertukar status insyaallah..... Debaran kian terasa. Setakat ni 80% siap. Tinggal doorgift dan hal-hal lain yang nak kena settle. Jadi malam kenduri nanti akan ramai-ramai rewang untuk masukan gift dalam beg. Mesti meriahkan? Tak sabar hahaha...

Al-maklum la 2-2 belah pihak anak sulung dan kenduri pertama jadi memang akan terasa kemeriahannya. Terus rasa excited hahaha gedikk sangat kan?

Cuma aku mohon doakan kelancaran majlis aku nanti. =)

8 comments:

  1. yui doakan semua berjalan lancar ya..

    Aminn.. selmat pengantin baru CIK GKSB

    ReplyDelete
  2. insyaAllah moga dipermudahkan semuanya. amin.

    sebenarnya kan letih nak masukkan doorgift tue. hat tue memang kena share reramai buatnya kalau tidak menangis huuuu

    ReplyDelete
  3. Haaaaa...gembira dalam debaran eh...

    Akak doakan semuanya akan berjalan dengan lancar...

    ReplyDelete
  4. sure dh terasa debaran nie.....apapn jgn lupa prbanyakan solat sunat taubat & hajat..semoga d permudahkn segala urusan nnti

    ReplyDelete
  5. x sabiaqnya...semoga bjln dgn lncar

    ReplyDelete
  6. smoga smnya bjalan lancar akak..amin...

    ReplyDelete
  7. salam.. jalan2 disini...

    tahniah akak...wahh msti berdebarkan... ina yg 100 hari pun dh rasa debarannya... hehehhe. gud luck sis, semoga menjadi isteri yg terbaik utk suami kelak..... dapat baby yg cumel2... :)

    ReplyDelete
  8. hope semuanya berjalan ngan lancar....mesti tgh berdebar kan...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi