Friday, March 7, 2014

EXAM SPA: PEGAWAI PENERANGAN S41


Untuk sekian kalinya aku dipanggil lagi untuk Exam SPA bagi jawatan Pegawai Penerangan S41 2minggu sebelumnya aku exam Pegawai Belia dan Sukan S41. Mungkin rezeki kahwin alhamdulillah....




Cuma exam kali ni aku rasa lagi senang berbanding exam yang aku lalui sebelum ni. Masuk bahagian esei BI, Jammed kepala otak sat. Hampir 15 minit juga la aku pikiaq nak tulis apa. Tapi alhamdulillah boleh buat semuanya.

Harap akan ada sinar menanti selepas ni. Nak dapat kerja tetap, nak duduk dekat dengan suami. Insyaallah.... =)


Kesayangan hamba

Dalam pada tu minggu ni aku diuji dengan kesihatan yang kurang baik. Demam la pulak. Kebanyakan orang mesti demam lepas kahwin, orang kata perubahan hormon. Tapi andaian yang katakan aku pregnant tu setakat ni tak betul. Belum ada rezeki. PJJ plak kan? Huhuhu....

Alhamdulillah bahagia dengan suami tersayang.. Lepas kahwin ni baru tahu true colour dia.. Manja eyh? #ehh =P

#Kbai



7 comments:

  1. Bawak2 bersabaq nokk!! Kita seangkatan ye anis..hehehe..
    Miss U, still love u...Muahahhhh

    ReplyDelete
  2. wahh...rezki ni..best of luck ok?
    pnah dpt skali je iv spa ni..huhu..kesian :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena slalu kemaskini kat web SPA tu

      tapi insyaallah mungkin akan dipangil kemudian

      Delete
  3. perubahan hormon = sebab "hormon" suami dah masuk dalam badan kita kehkehkeh *ini serius tau walau bunyinya kasar

    moga dipermudah ampa dapat duduk dekat dan tak lalui ujian macam kami amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dh 3 bulan nie pn dok demam lagi apatah yg baru lagi la....

      Delete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi