Friday, April 11, 2014

POWER BANK



Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sebenarnya dah lama aku dok dengar laki aku cakap nak beli power bank tapi still tak beli-beli lagi. Sampai ke Sabah cari power bank hahaha... Tapi still tak beli lagi.

Kebetulan baru-baru ni ada buka web Lazada. Survey tengok aku pon beli power bank untuk suami konon nak buat surprise sebab aku tak bagitau pon aku beli. Pos terus ke rumah dia di Perlis.

Kelmarin dia call gtau ada power bank sampai rumah. Ada beli ka? Aku pon kemain cakap tak tau *berlakon sket* pastu tanya la berapa RM, warna apa?  Dia cakap Pink pastu dua-dua tergelak hahaha...Dia pon layankan saja padahal dah tahu sapa lagi nak beli dekat dia. Kemain hang nowh beli Power Bank warna pink kat laki hang hahahaha.....

Saja la nak pekena dia. Warna pink tu hahaha.... Pastu dah malas nak berlakon ngaku jer la kata aku beli. Dia kata pandai nowh wat surprise kat dia. Ye la yang tu jer mampu aku buat tambah duduk jauh macam ni. Kira minggu depan masuk la 3 minggu tak jumpa =,( 

Aku kena kerja minggu ni. Cuti pon tak banyak at least aku boleh claim cuti ganti nanti. Sekarang ni kesihatan aku tak berapa baik sangat. Tengok macam normal jer tapi adakala dok tahan sakit. Kat suami pon aku tak gitau pasal ni huhuhu... Tak nak la buat dia risau. Semalam dah p klinik tu pon jenuh kena bebel dulu dengan mek wawa. Tapi sebab tak tahan sangat aku gagah p klinik gak. Pagi ni still sakit lagi dalam perut.

Hari sebelum tu memang aku ada muntah-muntah. Lepas tu ada rasa sakit sebelah kiri. Tapi tahan jer bila dah tak tahan baru pergi klinik. Bila malam memang tiba-tiba tertido je..Padahal aku bukan jenis macam tu. Suami whatsapp pon tak sedar. Kadang-kadang dia call pon memang aku tak sedar. Tak gitau pon aku sakit kat dia. Tak nak dia risau plak. Minggu depan dah nak jumpa sabar kejap jer la..

Lepas ni dok fikir nak buat surprise apa kat dia. Kalau nak harap dia buat surprise memang tak la sebab dia bukan jenis macam tu. So tak payah nak feeling mak jemah or bandingkan laki sendiri dengan orang lain. Kita kenal pon dia dah memang macam tu. Terima la seadanya yer??



6 comments:

  1. sm mcm asben kak.bukan jenis romentik2 nk wt seprais cmtu.tp bl dia ajak kuar n kata pilih la apa2 yg nk so terus la pilih.klau x msti rugi sbb dia xkn offer 2 kali...hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya diorang ada cara masing2 nk tunjukkan pernghargaan kpd kita hehe

      Delete
  2. bebelan ku menjadi. ahhaha..

    ReplyDelete
  3. kena beletiaq dulu bru nk p nohhhh

    ReplyDelete
  4. Mekasih mek wawa

    bahagia dengan cara kita. Klu sibuk nk membanding nt smpi ke sudah bahagia x kunjung tiba. Ye dak

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi