Friday, April 4, 2014

REVIEW: HARUM MALAM VS WIRA MALAM



Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ni aku nak perkenalkan satu produk yang makin terkenal sekarang... Produk tersebut adalah Harum Malam. Nama pon dah Harum pastu ada malam pulak.. Aummm sangat hehehe

Dulu aku penah review pasal kebaikannya dalam entry cara nak atasi bau badan dengan Harum Malam. Kali ni Harum Malam dah bertukar packaging. Warna pink gitewww... Suka plak aku tengok... =)




Cara nak beza packaging lama dan baru.




Tambah bila dah kahwin ni, kebersihan diri kena jaga lebih lagi. Nanti badan busuk, suami pon tak lalu nak tengok kita. Harum malam ni memang boleh cegah bau badan kalau kita amik secara konsisten. 




Bagi wanita yang ada masalah keputihan Harum Malam boleh merawat masalah keputihan. Bagi wanita yang ada masalah keputihan yang teruk, boleh cuba HM. Kadang-kadang keputihan ni akan bagi rasa tidak selesa kepada wanita. Mungkin juga akan menjejaskan hubungan suami isteri kalau keputihan ni terlalu teruk sehingga ada bau yang kurang menyenangkan. 





Tapi jangan salah faham plak. Produk ni sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Yang belum kahwin pon boleh makan. Sebelum kahwin pon aku makan. So jangan ingat ni untuk orang yang dah kawen ja. Lagipun rasa dia sedapp.. Tak pahit pon. Rasa macam madu pon ada. Kalau aku makan mesti rasa macam nak makan lagi sesudu. Sebab sedapppppp....

Yang bestnya sekarang ni ada produk khas yang dikeluarkan untuk lelaki Wira Malam namanya. Wira Malam VS Harum Malam = terbaikkk hihihihi....Boleh try bagi En Suami makan plak =P



Untuk dapatkan produk ni boleh la lawati ke FB: > www.facebook.com/LegacySecretTrading
Kalau nak dapatkan tips boleh ke FB > http://harummalam.com/category/tips/
Harga RM 33(WM) dan RM 35 (EM)

3 comments:

  1. saya baru minum produk ni dalam sebulan..

    ReplyDelete
  2. salam kak... jalan2 sini. jemput singgah blog ina yer...

    waaa ina tengok ramai dh yang guna produk ni.... macam best... :) tapi utk org belum kahwin pun boleh ke???

    ReplyDelete
  3. dulu rasa nak try tapi tak pernah tertry pun hahahahaha

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi