Wednesday, May 14, 2014

CABARAN 30 HARI BERSAMA LEGACY SECRET LAXING

Assalamualaikum dan salam sejatera..

Lepas kahwin ni berat aku naik 4KG wehh.... *Urut dada*. Em laki aku pon dah bagi hint suruh exercise. Tapi nak buat macam mana dapat bini malas Exercise kalau berjalan kalau boleh seret kaki tu dah lama aku buat. hahaha

Ekceli kan aku takut juga nak makan pil-pil kurus ni sebab selalu dengar benda tak elok jer. Tapi aku dah temui satu cara untuk kurus. Nak tahu apa??






Dia punya bau rasa macam perisa anggur... Bahan-bahan yang ada di dalamnya pon kebanyakan adalah dari bahan semulajadi contohnya

  • Honey (Madu) 
  • Prune 
  • Delima 
  • Goji Berry
  •  Sireh 
  • Beet root 
  • L-carnitine 
  • Senna leaf 
  • Garcinia Cambogia 
  • Green Tea 
  • Acai Berry 
  • Dandellion 
  • White Kidney Bean 
  • Grape Extract 
  • Rose water

Harga mampu milik plak tu. Tak payah nak habiskan beribu-beribu duit kita untuk ke pusat pelangsingan badan. Harga nya cuma


  • RM 33.00 sebotol (Semenanjung Malaysia) RM 39.00 sebotol (Sabah & Sarawak)

Dah la murah banyak plak khasiat tu antaranya adalah:

  • Membantu menjaga kesihatan mata dan kulit serta menjadikan tubuh awet muda 
  • Membantu mencegah timbulnya penyakit berbahaya 
  • Mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses buang air besar dan memperbaiki sistem pencernaan tubuh 
  • Membantu meningkatkan metabolisma pembakaran lemak menjadi energi Membantu meningkatkan energi dan stamina 
  • Membantu mengawal rasa lapar 
  • Membantu memperbaiki penampilan tubuh dan mengencangkan otot Sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun dan memperbaiki sistem pencernaan Green Tea membantu menormalkan kolestrol dan gula darah 
  • Membantu meningkatkan pembakaran kalori & lemak tubuh (thermogenic) agar terjadi penurunan massa lemak dan peningkatan massa otot 
  • Membantu mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut 
  • Membantu mengawal berat badan dan membentuk tubuh yang ideal




Serius la siapa tak nak kurus tambah dah kahwin macam aku ni. Dapat plak suami cekeding hahaha nak tak nak kena la berusaha gak nak kurus. Cuaca plak tak menentu sangat sekarang ni nak pergi jogging pon rasa malas (alasan) =P. Jadi kita cari cara lain untuk kurus. Tapi lagi bagus kalau amik produk ni dalam pada masa yang sama bersenam.

Lagi pon mudah jer nak minum. Hanya perlu amik 2 sudu besar 2 kali setiap hari. Walaupun sedap jangan curi-curi minum lebih plak. Kalau nak makan ubat pon kena ikut sukatan yang betul macam tu juga la Secret Laxing ni. ;)


Tips Makan Secret Laxing
  • Jangan makan lebih dari yang dianjurkan 
  • Ibu hamil dan menyusui dilarang makan
  • Sesuai dimakan dari umur 18 tahun - 50 tahun.
  • Hindari minuman bersoda dan alkohol kerana akan mengurangkan effect produk.
  • Banyakkan minum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisme tubuh. 

Jadi buat lah keputusan sekarang. Nak kurus tak? Hihihi...  Kalau nak beli boleh ke ~ FB Secret Laxing (KLIK LINK)

Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai produk-produk dari Legacy Secret boleh ke FB diorang




5 comments:

  1. da kawen mesti nak maintainkan badan mcm time single kan. hannah pun nak prepare maintain slim dr skrg la. hehe.. nice review kak..

    ReplyDelete
  2. sorang lagi review pasal produk ni..teruja pulak rasanya nak cuba..

    ReplyDelete
  3. Akak sejak bau2 40an berat badan naik tak mau turun2...64kg sudah...sobsss...

    ReplyDelete
  4. gud luck gk. ingattttt jangan curik minum lebih. ingatan tue kihkihkih :p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi