Saturday, June 7, 2014

SECRET LAXING TERBUKTI BERKESAN HILANGKAN BERAT BADAN


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Ingat lagi tak entry pasal secret laxing yang pernah aku review sebelum ni? KLIK SINI. So kali ni nak review testimony after sebulan. Tapi disebabkan aku tengah merancang kehamilan aku hold dulu untuk try..

Cuma testimoni kali ni adalah dari salah seorang pengguna SL juga.. Tasha namanya hehehe...

Majority pengguna SL akan mengalami Kekurangan berat badan. Sebab lepas jer makan setiap hari depa pasti membuang yg mana bagus utk depa yang susah nak membuang. Kadang-kadang toksik tu dah berkumpul terlalu lama dalam badan sebab tu banyak sangat lemak tepu hehe...

Ni gambar sebelum tasha guna kan Secret laxing.



Manakala ni gambar selepas menggunakan SL 


Kemain tu perbezaan. Tapi Kalo nak mengharapkan minum SL semata -mata tanpa exercise tak guna juga kan, so kena la seiring. Supaya dapat bentuk badan seperti yang diinginkan. Katanya juga lengan pon dah kecik sket.

Bestnya nak kurus juga... Tapi kena simpan dulu sebab I tengah rancng nak pregnant. Kepada ampa yang inginkan berat badan yang diidamkan boleh try minum secret laxing ni. Sila ke fb Secret legacy. 




5 comments:

  1. Singgah dari program SL jugak! :)

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/06/saya-belum-mengecil-sepenuhnya-dengan.html

    ReplyDelete
  2. ha'ah.. nampak keberkesanannya.. ^_^

    ReplyDelete
  3. #gosok2 mata

    btl ka apa yg dilihat.Tasha ke tu?

    ReplyDelete
  4. oh ini lah tasya yang disebut sebut tue ohhhhh

    ReplyDelete
  5. oh.. nampak berkesan tasha pakai. hana doakan akk pregnant cepat. ameenn.

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi