Friday, August 15, 2014

THE BODY SHOP GIVEAWAYS


Assalamualaikum 

Siapa customer tetap The Body Shop??? Angkat kening.... =P Kali ni ada offer best untuk ampa. TBS sedang memberikan Free Vitamin E Moisture Cream yang berharga RM 14.90 kepada semua customer. Cara dia mudah saja. Pergi ke Facebook The Body Shop  kemudian Like dan klik dekat Get Offer macam kat bawah ni. 



Lepas tu pergi ke stores TBS dan tunjukkan email ataupun boleh jer print sesiap email tu then tunjuk kat depa. So dapat la free Vitamin E ni =) Ada juga kes yang tetiba promoter suruh beli barang baru dapat Vitamin, so ampa cakap sesiap benda ni memang dapat free tak pon ampa ugut nak lapor kat HQ dia huhuhu 

Tapi kalo tetiba dia pujuk-pujuk ampa dan ampa TERbeli jangan salahkan Promoter yer =P

Tetiba jadi macam aku TERbeli perfume walaupun baru lepas beli perfume dah kat TBS. Cuma perfume ni perfume baru. Sangat wangiiiiiii... Saya suka saya suka (versi Meimei upin ipin).

Aku jadi membership TBS ni so haritu shopping lebih dari RM 200 dapat la voucher RM30 so ingat nak beli lipstik TBS la...Lipstik dia memang best. Tak melekit langsung. Warna pon cantik. Tetiba nampak perfume baru ni, bau pon wangi. Diperbuat dari teratai biru. Lepas dipujuk-pujuk, amik juga la... Lotion dia pon wangi maybe next month punya gaji plak la... 




Lepas tu gitau suami nak hadiah lotion TBS, dia kata ok, tunggu gaji nanti dia beli kan. Yahuuuuu!!! So kalo rasa nak try silakan =P

Aku selalu pergi TBS Aeon Wangsa Maju. Promoter dia sangat bagussss... Tak ingat plak nama akak tu... Tapi cara layanan dia memang tip top la.  

Eh uolsss... Masa kenduri kawen aku dulu, aku terlupa nak bagi Penanda buku berkalendar ni dekat kawan-kawan dan sedara. So aku nak bagi kat ampa. Jadi kalau rasa nak boleh emailkan alamat ampa dekat anyss273@gmail.com. Benda ni terhad jadi siapa cepat dia dapat. ;)  






2 comments:

  1. klau promoter memang pandai promote barang sampai hati bagai tertarik tarik nak membeli gituuuuuhhhhh :p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi