Friday, September 19, 2014

REVIEW: THE BODY SHOP PRODUCTS


Assalamualaikum dan salam sejahtera...


Korang dah baca ke entry Aku jumpa dengan Lisa Surihani tu? Kalau belum KLIK SINI



Entry ni aku nak kongsikan sebahagian koleksi The Body Shop yang aku guna. Ni baru sebahagian.. ada lagi sebenarnya hihihi....





Kalau dapat gaji ja memang habis kat sini jer la. Sebab aku bukan jenis habiskan duit dekat baju, kasut atau lain-lain tapi lebih kepada kosmetik dan penjagaan wajah... Gitewww.....

Dalam banyak-banyak barangan ni aku suka semua sebab semua wangi. Tapi kalau perfume paling suka adalah Fijian Water Lotus botol warna biru tu. Sangattt wangi..Bau pon lembut ja.. Dari teratai biru. Cuma lotion jer lom dapat lagi. Maybe next time leh bodek En Azrul belikan cepat sket =P



Fijian Water Lotus from The Body Shop


Lipstick pulak kod 205 Passionate Pink (Matte). Warna dia macam merah nak oren-oren sket. Contoh dalam pic bawah ni. Sory gambar Recycle jer dari entry lain.... 




Untuk tak pernah beli TBS boleh la try... Sebab kalo lebih rm150 automatik akan register jadi member... And akan dapat rm30 voucher... Dan tempat TBS Feveret aku adalah di Aeon Wangsa Maju

Ni bukan sponsor post tau tapi aku review TBS disebabkan aku memang suka sangat TBS. TBS adalah 100% vegetarian iaitu dari bahan berasaskan semulajadi.


"The business of business should not just be about money, it should be about responsibility. It should be about public good, not private greed."

Dame Anita Roddick. 
Human Rights Activist. Founder of The Body Shop



7 comments:

  1. mak try jugak si comel botol biru tu..macam sedap sangat je bau nya..hujung minggu ni kita pi cari pulak..

    ReplyDelete
  2. baru tadi masuk body shop..usha tea tree oil..tapi rupanya 15% jer tea tree dia..yg lain2 lom pnah try

    ReplyDelete
  3. xprnh gune TBS.. hikhik..
    biasa beli barang jenama cmpur2..

    ReplyDelete
  4. sy dh lama x masuk BS ni. penah masa skolah dlu je pakai minyak wangi dia yg kecik2 tu

    ReplyDelete
  5. peminat tegar TBS la ni ea..

    yui jrg guna TBS

    ReplyDelete
  6. memang pun produk TBS semua wangi. suka pakai sabun dia. melekat bau wangi dekat kulit. diri sendiri bau pun hurmmmmmmm wangiiiiiii

    ReplyDelete
  7. Blognya keren! Apa Anda mau mengembangkan dan mempromosikan blognya lagi? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi