Monday, October 6, 2014

UBAH ANGIN

Assalamualaikum dan salam sejahtera..





Perghhhhhhhhhh baru nak update lepas last entry pada September hari tu...Sekarang ni secara rasminya aku online dari Perlis. Banyak benda aku nak ceta dekat blog ni. Lepas dah settle semua benda akhirnya ada masa gak aku update blog.

Antaranya yang terbaru pasal aku sudah semestinya mengenai pertukaran kerjaya.. Aku dah berhenti kerja dan kini dah dapat keja dekat Perlis dah tak PJJ dengan suami Yeay!! Alhamdulillah berkat doa dari ampa semua juga.

Yang pasal tu nanti aku tulis dan cerita dekat enrty lain. Laptop pon dah ada, line internet pulak memang mabelessssss.... So lepas ni akan makin kerap la aku tulis blog. Dah boleh aktif balik dah yippie *sambil lompat kaki sebelah*

Alhamdulillah atas segala nikmat yang Allah berikan. Syukur sangat.... 

Ok cau cin cau next entry aku cerita hokey???

Tata...

9 comments:

  1. nikmat sbnar idop berumahtangga.. xberjauhan ngn suami.. =)

    ReplyDelete
  2. hi cikgu..ekeke..

    untung dh tak PJJ..ksbrn yg tinggi kan sblm ni..

    ReplyDelete
  3. Assalam sis,
    selamat kembali ke utara naaaaaaa....
    congratz :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah dah lepas fasa ampa, moga lepas ni fasa kami pulak menyusul amin amin :D

    ReplyDelete
  5. best la tu dah tak jauh dengan suami..semoga kekal bahagia selamanya..:)

    ReplyDelete
  6. welcome back! mai lah jalan2 penang hihi

    ReplyDelete
  7. tahniah! keje kat mana tu?gov ke?cite2..hehe

    ReplyDelete
  8. Wahhh...kalau akak balik Perlis boleh ajak ngeteh!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi